Se eksklusivt innhold og TV 2 sine programmer!

Her finner du nyttig informasjon for å komme i gang med TV 2 Play via Telia og hjelp til å velge riktig pakke for deg.

Kom i gang med TV 2 Play!

Sett i gangStår du fast?Hva kan jeg se?

Her ser du hvordan du aktiverer tilgangen din, steg for steg.

Bilde av TV-skjerm.
1.

Når du trykker på innhold fra TV 2 Play, vil det dukke opp en hvit knapp hvor det står Aktiver TV 2 Play. Trykk på denne.

Velg riktig pakke for deg!

Her ser du en oversikt over pakkene du kan velge mellom.

Nå kan endelig du som har TV 2 Play via Telia velge en pakke som inkluderer Disney+.

Du bytter pakke ved å logge deg inn på konto-sidene på play.tv2.no.

Betalingen gjør du med et Visa eller MasterCard fra en norsk bank.

Denne pakken har du når du har aktivert tilgangen din!

Pakken inkluderer:

• Nyheter
  • Direktekanaler: TV 2 Direkte, TV 2 Nyheter, TV 2 Zebra og TV 2 Livsstil.
  • Filmer og serier.
  • Underholdning fra C More.
  • Reality fra Hayu.
  • Filmer og serier fra Nordisk Film.

Pakken inkluderer ikke:

• Muligheten til å laste ned innhold.
  • Innhold fra Britbox.
  • 4 skjermer er ikke inkludert i pakken, men kan legges til som et eget tilleggsprodukt om du ønsker opp til fire samtidige avspillinger.

Alt innhold vil ha korte reklamepauser som normalt kommer før, under og etter innholdet du spiller av.

Basis uten reklame gir deg reklamefri avspilling av programmer og innhold. Sponsede programmer vil ha en kort, lovpålagt sponsormelding i begynnelsen, og direktesendt innhold kan ha reklamepauser.

Denne pakken gir deg også mulighet til å laste ned innhold for å se uten nettilgang, og inkluderer også filmer og serier fra Britbox.

Pakken inkluderer:

• Nyheter
  • Direktekanaler: TV 2 Direkte, TV 2 Nyheter, TV 2 Zebra og TV 2 Livsstil.
  • Filmer og serier.
  • Underholdning fra C More.
  • Reality fra Hayu.
  • Filmer og serier fra Nordisk Film.

Pakken inkluderer ikke:

• 4 skjermer er ikke inkludert i pakken, men kan legges til som et eget tilleggsprodukt om du ønsker opp til fire samtidige avspillinger.

Dette får du tilgang til

Med denne pakken kan du se et bredt spekter av sport, samt et stort utvalg av serier og nye filmer hver måned. Du får strømmetjenesten Disney+ inkludert i din pakke, samt alt TV 2 har å by på av norsk underholdning, nyheter, aktualitetsprogrammer, dokumentarer og Barnas favoritter. I tillegg får du alle TV 2s direktekanaler (med unntak av Sport 1 og 2, og Sport Premium 1 og 2)* inkludert i denne pakken.

* Inkluderte direktekanaler: TV 2 Direkte, TV 2 Zebra, TV 2 Livsstil, TV 2 Nyheter, C More Hits, C More Stars og SF-kanalen.

Du kan se alt innhold du har tilgang til i Norge og EU/EØS.

Sport som er inkludert

• FIFA VM-kvalifisering
  • UEFA Nations League
  • UEFA Privatlandskamper
  • Håndball
  • Sykkel
  • Norsk ishockey
  • Norsk innebandy
  • Norsk basket
  • Norsk volleyball
  • Poker
  • Sjakk
  • Vintersport

Norsk toppfotball, Champions League, LaLiga og kanalene Sport 1 og 2, samt Sport Premium 1 og 2 er ikke inkludert ettersom du må ha Total-pakken for å se disse.

Bør jeg velge med eller uten reklame?

Dersom du velger denne pakken uten reklame vil du få reklamefri avspilling av programmer og innhold. Sponsede programmer vil ha en kort, lovpålagt sponsormelding i begynnelsen, og direktesendt innhold kan ha reklamepauser. Du vil heller ikke få reklame på Disney+.

Dersom du velger denne pakken med reklame vil alt innhold ha korte reklamepauser som normalt kommer før, under og etter innholdet du spiller av. Du vil også se korte sponsormeldinger i begynnelsen ved avspilling av sponsede programmer. Du vil også få reklame på Disney+.

Favoritt uten reklame gir deg mulighet til å laste ned utvalgt innhold for å se uten nettilgang, og inkluderer også filmer og serier fra Britbox. Dette er ikke inkludert dersom du velger Favoritt med reklame.

Se på 4 skjermer samtidig

Frem til april 2024 vil du få muligheten til å se innhold på TV 2 Play på fire skjermer samtidig - uten ekstra kostnad. Etter dette kan du velge om du vil ha det som et tilleggsprodukt eller ikke. Vi gir deg beskjed i god tid.

Dette gjelder ikke Disney+ dersom du velger denne pakken med reklame. Velger du derimot denne pakken uten reklame, vil du frem til april 2024 få Disney+ Premium inkludert. Med Disney+ Premium får du se innhold på fire skjermer samtidig, laste ned innhold for å se uten nettilgang, og nyte enda bedre lyd- og bildekvalitet.

Dette får du tilgang til

Med denne pakken får du tilgang til alt av norsk toppfotball, Champions League og LaLiga, samt all annen sport og et stort utvalg av serier og nye filmer hver måned. Du får strømmetjenesten Disney+ inkludert i din pakke, og alt TV 2 har å by på av norsk underholdning, nyheter, aktualitetsprogrammer, dokumentarer og Barnas favoritter. I tillegg får du alle TV 2s direktekanaler inkludert i denne pakken.

* Inkluderte direktekanaler: TV 2 Direkte, TV 2 Zebra, TV 2 Livsstil, TV 2 Nyheter, TV 2 Sport 1, TV 2 Sport 2, TV 2 Sport Premium, TV 2 Sport Premium 2, C More Hits, C More Stars og SF-kanalen.

Du kan se alt innhold du har tilgang til i Norge og EU/EØS.

Sport som er inkludert

• Eliteserien, Toppserien og OBOS-ligaen
  • UEFA Champions League (alle 138 kamper) - utvalgte kamper i 4K
  • La Liga (alle 380 kamper)
  • FIFA EM-kvalifisering
  • UEFA Nations League
  • UEFA Privatlandskamper
  • Håndball
  • Sykkel
  • Norsk ishockey
  • Norsk innebandy
  • Norsk basket
  • Norsk volleyball
  • Poker
  • Sjakk
  • Vintersport

Bør jeg velge med eller uten reklame?

Dersom du velger denne pakken uten reklame vil du få reklamefri avspilling av programmer og innhold. Sponsede programmer vil ha en kort, lovpålagt sponsormelding i begynnelsen, og direktesendt innhold kan ha reklamepauser. Du vil heller ikke få reklame på Disney+.

Dersom du velger denne pakken med reklame vil alt innhold ha korte reklamepauser som normalt kommer før, under og etter innholdet du spiller av. Du vil også se korte sponsormeldinger i begynnelsen ved avspilling av sponsede programmer. Du vil også få reklame på Disney+.

Total uten reklame gir deg mulighet til å laste ned utvalgt innhold for å se uten nettilgang, og inkluderer også filmer og serier fra Britbox. Dette er ikke inkludert dersom du velger Total med reklame.

Se på 4 skjermer samtidig

Frem til april 2024 vil du få muligheten til å se innhold på TV 2 Play på fire skjermer samtidig - uten ekstra kostnad. Etter dette kan du velge om du vil ha det som et tilleggsprodukt eller ikke. Vi gir deg beskjed i god tid.

Dette gjelder ikke Disney+ dersom du velger denne pakken med reklame. Velger du derimot denne pakken uten reklame, vil du frem til april 2024 få Disney+ Premium inkludert. Med Disney+ Premium får du se innhold på fire skjermer samtidig, laste ned innhold for å se uten nettilgang, og nyte enda bedre lyd- og bildekvalitet.

For fotball på 4 skjermer gjelder følgende:
Du kan se én kamp per serie om gangen, men ikke samme kamp på flere skjermer samtidig. F. eks. kan du se én kamp fra Eliteserien og én kamp fra OBOS-ligaen samtidig, men ikke to kamper fra Eliteserien eller samme kamp på flere skjermer.

Kom i gang med Disney+ med TV 2 Play!

Her ser du hvordan du kobler til Disney+, steg for steg.

Innhold i TV 2 Play-appen
1.

Du ser innholdet til Disney+ via app-hopping. Det betyr at når du klikker på innhold fra Disney+ i TV 2 Play-appen, så blir du overført til Disney+ sin app.

Før du begynner å se må du koble til tilgangen din. Det er to måter å gjøre dette på. Du kan koble til Disney+ ved å klikke på Koble til Disney+ på innhold du vil se eller ved å gå inn på konto-siden til TV 2 Play.

Bilde av fotballBilde av fotball

Oppgrader til Total for å se Eliteserien, Toppserien og OBOS-Ligaen!

TV 2 Play er hjemmet for absolutt alle kampene i Eliteserien. Oppgrader til pakken Total for å se alle kampene på TV-boksen eller i en av TV 2 Play sine apper.

Du bytter til Total ved å logge inn på konto-siden på play.tv2.no.

Hvordan kan du se på TV 2?

I tillegg til TV-boksen fra Telia finnes appen her:

Samsungs Smart TV-modeller fra 2017 og nyere.

LG Smart TV-modeller fra 2018 og nyere.

Android TV og Android TV-boks.

Apple TV 4, og Apple TV 4K.

Chromecast og Google Chromecast med Google TV.

iPhone og mobil med Android.