Logoen til Disney+ og TV 2 PlayLogoen til Disney+ og TV 2 Play

Disney+ med TV 2 Play!

Her finner du nyttig informasjon for å komme i gang med Disney+ med TV 2 Play, de ulike pakkene og om samarbeidet.

Kom i gang med Disney+ med TV 2 Play!

Sett i gangStår du fast?

Her ser du hvordan du kobler til Disney+, steg for steg.

Skjermbilde av innhold fra Disney+ i TV 2 Play-appen.
1.

Du ser innholdet til Disney+ via app-hopping. Det betyr at når du klikker på innhold fra Disney+ i TV 2 Play-appen, så blir du overført til Disney+ sin app.

Før du begynner å se må du koble til tilgangen din. Det er to måter å gjøre dette på. Du kan koble til Disney+ ved å klikke på Koble til Disney+ på innhold du vil se eller ved å gå inn på konto-siden til TV 2 Play.

Pakker på Disney+ med TV 2 Play

Her har vi samlet informasjon om de ulike pakkene.

Pakkene Favoritt og Total uten reklame gir tilgang til Disney+ Premium.

Pakkene Favoritt og Total med reklame gir tilgang til Disney+ Standard med reklame.

Dersom du hadde Disney+ med TV 2 Play før 1. november har du tilgang til Disney+ Premium.

Disney+ Standard og Disney+ Premium gir deg tilgang til alt innholdet hos Disney+.

Dersom du hadde abonnement hos TV 2 Play med Disney+ før 1. november 2023, får du tilgang til Disney+ Premium. Denne pakken er lik den du hadde.

Andre kan bytte til Disney+ Premium ved å legge pakken til som tilvalg på konto-siden hos TV 2 Play.

Disney+ Premium gir deg:

• Alt innhold hos Disney+.
  • Disney+-innhold uten reklame. Kan inkludere trailere, promotering av Disney-produkter og -tjenester, sponsing og lignende.
  • Muligheten til å laste ned innhold for å se uten nettkobling.
  • 4 samtidige avspillinger på Disney+
  • Avspillingskvalitet: Opp til UHD / HDR. Atmos-lyd.

Disney+ Standard med reklame gir deg:

• Alt innhold hos Disney+.
  • Disney+-innhold med reklame.
  • Muligheten til se alt av innhold på Disney+, men ikke mulighet til å laste ned innhold til å se uten nettkobling.
  • 2 samtidige avspillinger.
  • Avspillingskvalitet: Opp til full HD 1080p. Stereo 5.1.

Ofte stilte spørsmål om Disney+ med TV 2 Play

Innhold fra Disney+ i TV 2 Play-appen.Innhold fra Disney+ i TV 2 Play-appen.

Her har vi samlet de vanligste spørsmålene i forbindelse med det å bruke Disney+ med TV 2 Play.

Disney+ er en strømmetjeneste som gir deg tilgang til mengder av filmer og serier fra Disney, Pixar, Star Wars, Marvel, National Geographic, og Star.

Du finner mange eksklusive titler kun hos Disney+, og samlingen av innhold vokser kontinuerlig. Enten du liker eventyr, superhelter, dramaserier, komiserier, spennende dokumentarer, eller er på leting etter underholdning for barn - så finner du alt dette hos Disney+.

Nyt en strømmetjeneste med noe for alle.

Nei, Disney+ er en strømmetjeneste som gir deg tilgang til mengder av filmer og serier fra Disney, Pixar, Star Wars, Marvel, National Geographic, og Star.

Nyt en strømmetjeneste med noe for alle.

Når du klikker på innhold fra Disney+ i TV 2 Play-appen blir du overført til Disney+ sin app slik at du kan se innholdet der.

Du har også mulighet til å gå direkte til Disney+ for å se der, men husk å koble til først.

Skal du ta kontakt med Disney+ kundeservice?

Skjermbilde fra konto-sidenSkjermbilde fra konto-siden

Da trenger du å oppgi din referansenummer som du finner på konto-sidene til TV 2 Play. Av og til kaller Disney+ kundeservice det samme for subjectID.

Se under overskriften Abonnement på konto-siden.