Logoen til Disney+ og TV 2 PlayLogoen til Disney+ og TV 2 Play

Disney+ med TV 2 Play!

Her finner du nyttig informasjon for å komme i gang med Disney+ med TV 2 Play, de ulike pakkene og om samarbeidet.

Kom i gang med Disney+ med TV 2 Play!

Sett i gangStår du fast?

Her ser du hvordan du kobler til Disney+, steg for steg.

Skjermbilde av innhold fra Disney+ i TV 2 Play-appen.
1.

Du ser innholdet til Disney+ via app-hopping. Det betyr at når du klikker på innhold fra Disney+ i TV 2 Play-appen, så blir du overført til Disney+ sin app.

Før du begynner å se må du koble til tilgangen din. Det er to måter å gjøre dette på. Du kan koble til Disney+ ved å klikke på Koble til Disney+ på innhold du vil se eller ved å gå inn på konto-siden til TV 2 Play.

Pakker på Disney+ med TV 2 Play

Her har vi samlet informasjon om de ulike pakkene.

Pakkene Favoritt og Total uten reklame gir tilgang til Disney+ Premium.

Pakkene Favoritt og Total med reklame gir tilgang til Disney+ Standard med reklame.

Dersom du hadde Disney+ med TV 2 Play før 1. november har du tilgang til Disney+ Premium.

Disney+ Standard og Disney+ Premium gir deg tilgang til alt innholdet hos Disney+.

Dersom du hadde abonnement hos TV 2 Play med Disney+ før 1. november 2023, får du tilgang til Disney+ Premium. Denne pakken er lik den du hadde.

Andre kan bytte til Disney+ Premium ved å legge pakken til som tilvalg på konto-siden hos TV 2 Play.

Disney+ Premium gir deg:

• Alt innhold hos Disney+.
  • Disney+-innhold uten reklame. Kan inkludere trailere, promotering av Disney-produkter og -tjenester, sponsing og lignende.
  • Muligheten til å laste ned innhold for å se uten nettkobling.
  • 4 samtidige avspillinger på Disney+
  • Avspillingskvalitet: Opp til UHD / HDR. Atmos-lyd.

Disney+ Standard med reklame gir deg:

• Alt innhold hos Disney+.
  • Disney+-innhold med reklame.
  • Muligheten til se alt av innhold på Disney+, men ikke mulighet til å laste ned innhold til å se uten nettkobling.
  • 2 samtidige avspillinger.
  • Avspillingskvalitet: Opp til full HD 1080p. Stereo 5.1.

Ofte stilte spørsmål om Disney+ med TV 2 Play

Innhold fra Disney+ i TV 2 Play-appen.Innhold fra Disney+ i TV 2 Play-appen.

Her har vi samlet de vanligste spørsmålene i forbindelse med det å bruke Disney+ med TV 2 Play.

Last ned Disney+-appen på mobilen, nettbrett, utvalgte Smart TV-er, spillkonsoller, og mer.

For full oversikt over støttede enheter, vennligst klikk her.

Du kan se Disney+ på totalt 4 enheter samtidig om du har pakken Disney+ Premium.

Disney+ Standard med reklame gir deg mulighet til å se på 2 skjermer samtidig. Dersom du ønsker å spille av på opp til 4 enheter samtidig, må du bytte TV 2 Play-pakken Favoritt uten reklame eller Total uten reklame.

Ja, du kan ha opp til 7 profiler per Disney+-konto.

Dermed kan alle i familien personalisere sin egen seeropplevelse.

Ja, det har de. Disney+ tilbyr foreldrekontroll, barneprofil og PIN-kode. Les mer om dette på Disney+ sine hjelpesider.

Nedlasting av innhold er supert om du skal se Disney+ på farten. Du kan se nedlastet innhold uten Internett-forbindelse.

Last ned Disney+-innhold på opp til 10 støttede mobile enheter (mobil og nettbrett).

Skal du ta kontakt med Disney+ kundeservice?

Skjermbilde fra konto-sidenSkjermbilde fra konto-siden

Da trenger du å oppgi din referansenummer som du finner på konto-sidene til TV 2 Play. Av og til kaller Disney+ kundeservice det samme for subjectID.

Se under overskriften Abonnement på konto-siden.