Undertekst

Slå på undertekst på TV 2 Play

App på TV Mobil og nettbrettChromecastPC og Mac

Trykk på enheten du vil slå på tekst på 👆

En TV-skjermEn TV-skjerm

Slå på programmet du vil se og velg boblen nede til høyre for å slå på norsk tekst.

Bruk pilen til høyre på fjernkontrollen for å komme bort til boblen.

Undertekst på TV 2 Play

Vi har eksklusive rettigheter til helt ferske episoder for flere av seriene fra Hayu. For at de som ikke bruker tekst skal få se de nye episodene så raskt som mulig, legger vi dem ut uten tekst få timer etter at de er sendt i USA. Dette skjer gjerne om natten. Vi legger ut tekstet versjon så snart den er ferdig.

Programmer som er beregnet for barn som er for unge til å kunne lese blir ikke tekstet.

Du kan slå på tekst på alle programmer som er publisert etter 23. mars 2021.

Programmer som ble publisert før 23. mars 2021 kan i enkelte tilfeller ha innbrent tekst eller mangle tekst.

Det er ikke mulig å endre størrelsen eller plasseringen av teksten.

Det er kun mulig å velge norsk språk.

Undertekst på TV 2 Direkte i kanal-listen

Gå inn på tekst-tv side 222.

Det er tekst på TV 2 Direkte sine sendinger mellom klokken 18.00 og 23.00.

Uten om dette tas det en fortløpende vurdering på om sendinger utenfor dette tidsrommet skal ha tekst.

De fleste programmene blir tekstet av mennesker. Enkelte programmer blir tekstet ved hjelp av AI.