Endre betalingskort

Her viser vi deg hvordan du endrer betalingskort, steg for steg.

Betalingskortet må være et norsk Visa eller MasterCard. Det er ikke mulig å legge til kort fra utenlandske banker.

Framgangsmåte

Gå inn på nettsiden vår tv2play.no og klikk på de tre strekene øverst til venstre på siden.

Skjermbilde av knappenSkjermbilde av knappen

Velg Konto i menyen.

Skjermbilde av hvor knappen liggerSkjermbilde av hvor knappen ligger

Velg Mer om abonnement og kjøp under Abonnement og kjøp.

Skjermbilde av hvor knappen liggerSkjermbilde av hvor knappen ligger

Klikk på Endre kort.

Skjermbilde av hvor knappen liggerSkjermbilde av hvor knappen ligger

Legg inn kortinformasjonen din og bekreft med BankID.