Priser og kampanjer

TV 2 Play har tre pakker, hvor du kan velge om du vil ha med eller uten reklame, og om du vil ha 4 skjermer.

Vi har ikke egne rabatter som kun gjelder for studenter.

Når vi har kampanjer ligger dette tilgjengelig på pakke-sidene våre. Vilkårene for kampanjene opplyses om i bestillingsflyten før kjøp, og i ordrebekreftelsen du mottar på e-post etter kjøp.

Se hvilken pakke du har nå, hva du betaler og når neste fornyelse er ved å logge deg inn på konto-sidene på tv2play.no.

Klikk her for å gå til våre leverandør-sider, hvor du finner informasjon om dette.

TV-skjerm som viser TV 2 Play-appen.TV-skjerm som viser TV 2 Play-appen.

TV 2 Play endret prisene 1. november 2023