Jeg har trøbbel med betaling

Får du en feilmelding nå du forsøker å kjøpe et abonnement eller får du en e-post fra oss om at vi ikke får trukket fra kortet ditt?

Her er noen sjekkpunkter du kan undersøke:

• Har bankID tekniske problemer? Du kan finne deres status ved å klikke her.
  • Dersom du ikke har brukt kortet før er det mulig at du må åpne sperren for kjøp på nett før du bruker kortet.
  • Er det dekning på kortet?
  • Hjelper det å bestille på en annen enhet eller en annen nettleser?
  • Er du sikker på at du har lagt inn riktig informasjon fra kortet? Se gjerne bilde under.

Dersom ingen av disse punktene hjelper kan du ta kontakt med kundeservice via chat.