• Forsiden
  • Leverandører
  • Konto og abonnement
  • Bruke TV 2 Play
  • Betaling
  • Sport
  • Trøbbel
  • Innhold
  • TV 2 Nyheter
  • TV 2 Vær
  • MyGame
Innhold

Britbox

Via TV 2 Play kan du nå boltre deg i over 3000 timer av både nye originalserier og britiske klassikere.

Britbox sine serier og filmer er nå en del av underholdningskatalogen hos oss.
Innholdet er merket med Britbox-logo, og du finner innholdet i kategoriene Film og Serier i TV 2 Play-appen eller via tv2play.no.

Du får tilgang med følgende pakker:

• TV 2 Play Film og serier
  • TV 2 Play Familie
  • TV 2 Play Familie og sport
  • TV 2 Play Total

Få tilgang her. 🎁

Har du en annen pakke via TV 2 Play? Se vår steg-for-steg veiledning til hvordan du endrer din pakke her.

Klikk her om du har TV 2 Play via din TV-leverandør i stedet