Endre abonnement

Du kan når som helst endre pakken din selv på konto-siden

Endrer du til en større pakke vil endringen skje med en gang slik at du for eksempel får sett fotballkampen du plutselig fant ut at du ville se.

Bytter du til en mindre pakke beholder du pakken du har fram til neste periode, slik at du får brukt opp beløpet du har betalt for nåværende pakke.

Skjermbilde som viser hvor knappen for å endre abonnement ligger.Skjermbilde som viser hvor knappen for å endre abonnement ligger.

Har du TV 2 Play via TV-pakken din? Klikk på logoen til TV-leverandøren din for informasjonen som gjelder deg.

AllenteAltibox logoAltiboxRiksTV logoRiksTVStrim logoStrimTelenorTelia
Skjermbilde som viser hvor man finner meny på nettsidenSkjermbilde som viser hvor man finner meny på nettsiden

Gå inn på nettsiden vår tv2play.no og klikk på menyen til venstre. Velg Konto. Dersom du ikke allerede er logget inn må du gjøre dette og klikke på en profil (navnet ditt).

Skjermbilde som viser hvor Konto ligger på nettsidenSkjermbilde som viser hvor Konto ligger på nettsiden

Klikk på Mer om abonnement og kjøp under Abonnement og kjøp for å få opp muligheten til å endre abonnement.

Skjermbilde som viser hvor knappen erSkjermbilde som viser hvor knappen er

Velg knappen Se/endre abonnement.

Skjermbilde av hvor du finner knappenSkjermbilde av hvor du finner knappen

Klikk Velg på den pakken du ønsker å bytte til.

Dersom du bytter til en mindre pakke vil endringen skje når tiden du har betalt for den gamle pakken er gått ut.

Velger du en større pakke vil du får valgene Kjøp nå eller Bruk et annet kort. Endringen til en større pakke skjer med en gang.

Skal du bytte til en større pakke?

Da starter den nye pakken med en gang. Når du endrer betaler du et mellomlegg, hvor du får med det du har til gode for nåværende pakke.

Skal du bytte til en mindre pakke?

Om du skal bytte til en pakke som har mindre innhold og er rimeligere, vil endringen tre i kraft ved nest betaling. Datoen kommer opp på skjermen før du bekrefter endringen.

Når du endrer til en større pakke, tar vi prisen pakken koster, minus restbeløpet av den gamle pakken.

Klikk på Se utregning før du bekrefter med Kjøp nå, etter at du har valgt pakken du ønsker å endre til.

Dersom du har stoppet abonnementet, må du slå på fornyelse igjen før du får endret pakke.

Har du ikke tilgang lengre? Da må du velge Få tilgang og velge pakken din på nytt.