Enhetsregistrering

Din brukerkonto kan benyttes til å spille av innhold på maksimalt 5 enheter, for eksempel 2 PC-er, 1 Apple TV, og 2 mobiltelefoner 📲💻

Dersom du får melding om at du har for mange enheter registrert kan du slette en eller flere for å fortsette å se det du hadde planlagt.

1. Åpne en nettleser, og logg inn via tv2play.no. Det er ikke mulig å gjøre dette i en app.
  2. Trykk på de tre strekene oppe til venstre.
  3. Trykk på navnet ditt/profilikon eller Logg inn (logg så inn).
  4. Gå til Konto.
  5. Trykk på Enheter.
  6. Trykk på Fjern enhet for enheten du ønsker å slette. Dersom du ønsker å slette mer enn én enhet må du fornye siden.
  1. Logg deg inn på tv2play.no. Du kan også klikke for å logge deg inn og gå rett til Enheter i tv2play.no her
  2. Gå til Konto (trykk på navnet ditt først)
  3. Gå til Enheter
  4. Trykk på Fjern enhet for enheten du ønsker å slette. Dersom du ønsker å slette mer enn én enhet må du fornye siden.

En enhet blir automatisk registrert når du starter avspilling video på TV 2 Play.

Enheten blir liggende i listen inntil du eventuelt fjerner den.

Når maksimalt antall enheter er registrert, vil det komme en melding om dette, og innhold vil ikke starte ved forsøk på avspilling på en ny enhet.