Pause abonnement

Vurderer du å stoppe abonnementet for en periode, eller ønsker å pause ditt abonnement i sommerferien?

TV 2 Play kan du pause abonnementet ditt i opp til 2 måneder. Abonnementet vil da bli gjenåpnet på den datoen du har valgt uten at du trenger å foreta deg noe. Merk at abonnementer med avtaletid vil ha egne vilkår.

Logg deg inn på nettsiden vår tv2play.no og velg Konto i menyen. Dersom du ikke allerede er logget inn må du gjøre dette og klikke på en profil (navnet ditt).

Velg Mine kjøp under Abonnement og kjøp.

Velg knappen pause.

Velg ønsket perioder du vil ha en pause. Det er kun mulig å velge de datoene som kommer opp som et valg.

Du har alltid tilgang ut nåværende periode, som allerede er forhåndsbetalt. Når perioden går ut, settes abonnementet på pause. Når abonnementet er på pause, har du ikke tilgang og betaler heller ikke noe for abonnementet.

Når pausen oppheves, belastes du for en ny periode umiddelbart. Det samme gjelder om du velger å gå inn på nytt for å oppheve pausen.