Pause abonnement

Pause passer for deg som kun skal være borte fra TV 2 Play i 1-2 måneder og ønsker at abonnementet skal gjenåpne seg automatisk uten at du må legge inn en bestilling på nytt.

Når du har satt abonnementet på pause har du tilgang ut nåværende periode, da denne allerede er forhåndsbetalt. Når perioden går ut, settes abonnementet på pause. Når abonnementet er på pause, har du ikke tilgang og betaler heller ikke noe for abonnementet.

Du finner knappen Pause ved å logge deg inn på Konto-siden og velge Se/endre abonnement under Abonnement og kjøp.

Skjermbilde som viser hvor pause-knappen ligger.Skjermbilde som viser hvor pause-knappen ligger.

Spørsmål om pause

Vi har ikke denne funksjonene på nåværende tidspunkt.

Når du trykker på pause vil det komme en automatisk kvittering til deg på e-post.

Pausen starter når avtaletiden er over og varer den lengden du selv har valgt.

Pausen starter alltid når tiden du allerede har betalt for er gått ut.