Profiler

Med Profiler kan du personalisere din TV 2 Play-opplevelse.

Det er flere fordeler med profiler:

• Du har din egen Fortsett å se og Min liste
  • Lag egne profiler tilpasset barn, hvor du kan stille inn Foreldrekontroll
  • Vi skreddersyr anbefalinger til deg, og du får en unik forside tilpasset dine interesser
Skjermbilde av hvordan profiler ser ut.Skjermbilde av hvordan profiler ser ut.

Når du bestiller et abonnement oppretter du samtidig den første profilen for abonnementet ditt. Du ser den på de fleste enheter i form av en sirkel med forbokstaven din.

Dersom du ønsker å lage flere profiler kan du trykke på profilen du allerede har. Da vil det stå + Ny profil. Du kan lage opp til fem profiler til sammen.

Har du barn som skal se på TV 2 Play kan du lage egne profiler for dette. Fordelen er at barnet kun kan se det som er tilgjengelig av barneprogrammer.

Trykk på + Ny profil etter at du har trykket på din eksisterende profil og velg Ja under Barneprofil.

Når barneprofilen er i bruk er barnet ditt forhindret i å navigere seg fram til programmer som er beregnet på voksne. For å kunne se programmer for voksne igjen må du endre til en av de voksne profilene dine.

Vi anbefaler at du i tillegg aktiverer Foreldrekontroll.

Logg deg inn på nettsiden tv2play.no og klikk rediger under Hvem ser på? Dersom du allerede er logget inn kan du klikke på navnet ditt og så Rediger profiler i listen som kommer opp. Klikk så på profilen du vil slette. Det er ikke mulig å slette hovedprofilen som var den første du opprettet.

Legg merke til at det å slette en profil ikke påvirker abonnementet ditt eller kontoen din hos TV 2 Play. Du mister kun historikk, Fortsett å se og det du hadde lagret på Min liste på den aktuelle profilen.