• Forsiden
  • Leverandører
  • Konto og abonnement
  • Bruke TV 2 Play
  • Betaling
  • Sport
  • Trøbbel
  • Innhold
  • TV 2 Nyheter
  • TV 2 Vær
  • MyGame

Altibox

28. oktober ble TV 2 og Altibox enige om en ny samarbeidsavtale. TV 2 Play Basis vil bli tilgjengelig som en del av TV-pakken til Altibox.

Fram til den tekniske løsningen er på plass kan du fortsatt tegne eget abonnement direkte hos TV 2 Play og bruke appen på TV-boksen fra Altibox. Du vil få informasjon fra Altibox når TV 2 Play Basis er klar.

TV 2 Play via Altibox

Vi har ikke en bekreftet dato for når du får tilgang til TV 2 Play via kundeforholdet ditt hos Altibox. I mellomtiden kan du tegne en egen avtale hos oss og i stedet stanse denne når du får tilgang.

Endringer gjøres på våre Konto-sider:

1. Gå til tv2play.no og velg Logg inn.
  2. Klikk på Konto i menyen.
  3. Gå til Abonnement og kjøp og Mine Kjøp.

TV 2 Play-appen er tilgjengelig på de mest brukte avspillingsenhetene. Klikk her for å se en oversikt.

Det er også mulig å se TV 2 Play på TV-boksen din fra Altibox. Se mer informasjon lengre nede på siden.

Hvilken TV-boks bruker du?

Under har vi samlet informasjon om TV 2 Play-appen på Altibox sine to ulike TV-bokser. Les mer om Huawei Q22 eller Modell A.

Huawei Q22

Denne TV-boksen gjelder for deg som fikk TV-boksen din før juni 2021.

Huawei Q22 har alle apper forhåndsinstallert.

Når du slår på TV-boksen vil du se en meny nederst på skjermen. Bruk pilene på fjernkontrollen til å gå til Strømmentjenester. Bla i listen fram til du ser appen TV 2 Play. Klikk her om du trenger hjelp med å logge inn.

Ser du ikke menyen nede på skjermen? Trykk på Altibox-knappen på fjernkontrollen, så får du den tilbake.

Ønsker du å se på en kanal eller en sending du ikke har tilgjengelig i TV 2 Play-pakken din? Du kan oppgradere raskt og enkelt på direkte på TV-boksen.

1. Gå inn på kanalen eller programmet du ønsker å se.
  2. Velg den lilla knappen Oppgrader.
  3. Navnet på pakken du oppgraderer til og informasjon om bankkortet ditt kommer fram på skjermen.
  4. Klikk OK på fjernkontrollen om du vil gjennomføre kjøpet. Om du har ombestemt deg kan du velg Tilbake-knappen.
  5. Når kjøpet er gjennomført kan du velge mellom knappene Se direkte eller Se fra begynnelsen.

TV 2 Play har masse gode filmer som venter på deg! Slik kan du kjøpe eller leie en film:

1. Velg Kategorier i menyen til venstre.
  2. Velg Lei & kjøp.
  3. Finn en film du vil se. Velg knappen for leie eller kjøp.
  4. Du vil nå få opp et bilde av betalingskortet ditt. Bekreft kjøpet ved å klikke OK på fjernkontrollen eller bruk pilen til høyre for å komme på Tilbake-knappen.
  5. Dersom du har aktivert foreldrekontroll må du nå legge inn koden.
  6. Til slutt får du opp en bekreftelse med bilde av bankkortet ditt.
  7. Nå kan du starte filmen når du vil begynne å se den 🍿

Du kan forhindre andre i husstanden din fra å leie eller kjøpe filmer på TV 2 Play-pakken din ved å aktivere foreldrekontroll på Konto-sidene.

Dersom appen har hengt seg opp kan du prøve disse to løsningsforslagene:

1. Gå ut av TV 2 Play-appen og til menyen til TV-boksen. Bruk pilen til høyre på fjernkontrollen helt til du finner Innstillinger. Velg Start dekoderen på nytt. Undersøk om appen virker som den skal.
  2. Trekk ut strømmen på TV-boksen i minst 10 minutter før du setter strømmen inn på nytt og undersøker om appen fungerer.

Dersom disse to forslagene ikke fungerer bør du ta kontakt med Altibox kundeservice.

Modell A

Denne TV-boksen gjelder for deg som har fått TV-boks etter juni 2021.

Dette er en android-boks hvor du kan laste ned apper selv.

Hos de fleste ligger TV 2 Play-appen allerede tilgjengelig i den vannrette listen Apper. Du kan også laste ned appen i Google Play-butikken. Klikk på appen som har logoen du ser under og søk etter TV 2 Play. Velg installer når du har funnet appen.

Ønsker du å se på en kanal eller en sending du ikke har tilgjengelig i TV 2 Play-pakken din? Du kan oppgradere raskt og enkelt på direkte på TV-boksen.

1. Gå inn på kanalen eller programmet du ønsker å se.
  2. Velg den lilla knappen Oppgrader.
  3. Navnet på pakken du oppgraderer til og informasjon om bankkortet ditt kommer fram på skjermen.
  4. Velg den lilla knappen Kjøp nå. Om du har ombestemt deg kan du velg Tilbake-knappen.
  5. Når kjøpet er gjennomført kan du velge mellom knappene Se direkte eller Se fra begynnelsen.

TV 2 Play har masse gode filmer som venter på deg! Slik kan du kjøpe eller leie en film:

1. Velg Kategorier i menyen til venstre.
  2. Velg Lei & kjøp.
  3. Finn en film du vil se. Velg knappen for leie eller kjøp.
  4. Du vil nå få opp et bilde av betalingskortet ditt. Bekreft kjøpet ved å velge den lilla knappen Kjøp nå. Om du har ombestemt deg kan du velge Tilbake-knappen.
  5. Dersom du har aktivert foreldrekontroll må du nå legge inn koden.
  6. Til slutt får du opp en bekreftelse med bilde av bankkortet ditt.
  7. Nå kan du starte filmen når du vil begynne å se den 🍿

Du kan forhindre andre i husstanden din fra å leie eller kjøpe filmer på TV 2 Play-pakken din ved å aktivere foreldrekontroll på Konto-sidene.

Dersom du er logget inn på TV-boksen med Google-kontoen din, kan du følge stegene under:

1. Gå inn i appen Google Play. Under kan du se et bilde av hvordan logoen ser ut.

2. Øverst til høyre skal det være et profilikon. Trykk på dette.

3. Gå til Administrer apper og enheter. TV 2 Play skal være merket med oppdatering tilgjengelig.

4. Trykk på Oppdater.

For å laste ned eller oppdatere apper på TV-boksen fra Altibox trenger du en Google-konto.

Du bruker en Google-konto til å administrere flere av Google sine produkter, som for eksempel programvaren på mobil, nettbrett og TV-bokser. I tillegg brukes en Google-konto om du har en Gmail eller er logget inn i apper som Google Play eller Youtube.

Det er helt gratis å opprette en Google-konto.

Har du aldri lastet ned eller oppdatert apper på TV-boksen din? Da kan du opprette en Google-konto her.

Du kan undersøke om du har en Google-konto ved å skrive inn e-postadressen din på Google sin side. Dersom du kommer videre har du en Google-konto. Du på finner hjelp til å komme deg inn på Google-kontoen din på Google sine hjelpesider.

Klikk her for å tilbakestille passordet på Google sin nettside.

Dersom appen har hengt seg opp kan du prøve disse løsningsforslagene:

1. Slå TV-boksen av og på før du prøver appen på nytt.
  2. Trekk ut strømmen på TV-boksen i minst 10 minutter.
  3. Undersøk om du har siste versjon av programvaren og appen. Oppdater om du ikke har dette.
  4. Slett TV 2 Play-appen og last den ned på nytt.

Hos oss kan du gjøre endringer på pakken din eller tjenester helt selv, hele døgnet

Logg inn på Konto-sidene for å gjøre endringer som:

• Endre pakke
  • Logge ut alle brukere
  • Fjerne enheter
  • Fjerne historikk