Hvordan kan du se TV 2 Play?

Se TV 2 Play i appen på TV-en

Mann ser på TV 2 PlayMann ser på TV 2 Play

Smart TV

Vi har app for Samsung og LG Smart TV.

Android TV

Se på TV 2 Play på appen på TV-en eller ved å koble til en Android TV-boks.

Se på TV 2 Play på TV-en med tilleggsutstyr

Mann ser på TV 2 PlayMann ser på TV 2 Play

Apple TV

TV 2 Play har støtte for Apple TV 4, og Apple TV 4K.

Dersom appen ikke er forhåndsinstallert kan du søke opp TV 2 Play i AppStore og laste den ned.

Apple har laget en hjelpeside for hjelp med konfigureringen av Apple TV.

TV-boks fra TV-leverandør

TV 2 Play ligger forhåndsinstallert på flere TV-bokser. Klikk på din TV-leverandør under for mer informasjon om tilgang. Du kan logge inn på TV-boksen både med en pakke fra TV-leverandøren og med en pakke kjøpt direkte fra TV 2 Play.

AllenteAltibox logoAltiboxRiksTV logoRiksTVStrim logoStrimTelenorTelia

Chromecast

Overfør bildet fra en mobil, nettbrett eller en PC og over til TVen.

Se TV 2 Play på bærbare skjermer

Mann ser på mobilMann ser på mobil

Mobil og nettbrett

Ta med deg TV 2 Play når du er på farten. Last ned appen vår slik at du kan se på TV 2 Play der du er.

PC eller Mac

Se TV 2 Play i nettleseren på datamaskinen din eller overfør bildet til en større skjerm med en HDMI-kabel.