• Forsiden
  • Leverandører
  • Konto og abonnement
  • Bruke TV 2 Play
  • Betaling
  • Trøbbel
  • Sport
  • Innhold
  • TV 2 Nyheter
  • TV 2 Vær
  • MyGame

Telenor - Leverandører

Hurra! Nå får du TV 2 Play Basis inkludert i TV-pakken din hos Telenor

Se alt du elsker på ett og samme sted med TV 2 Play. Når du vil, hvor du vil. Vær først ute med å se eksklusivt innhold og TV 2 sine programmer.

Først må bare eier av T-We-abonnementet førstegangsregistrere seg, slik at alle i husstanden kan begynne å se. Det gjør du i T-We-appen på mobil eller på TV-boksen.

Slik kommer du i gang med TV 2 Play

• 1. Gå inn i T-We-appen og finn noe du vil se.

• 2. Klikk på Åpne TV 2 Play.

• 3. Velg Bekreft.

• 4. Trykk på knappen Fortsett med Telenor T-We.

• 5. Nå kjører vi på!

• 6. Nå er du klar for å se på TV 2 Play! Klikk på navnet ditt så er du i gang.

Feilmeldinger

Du vil se denne meldingen om du har en større pakke enn TV 2 Play Basis direkte via TV 2 Play i dag.

Velger du å beholde pakken du har i dag i stedet for å slå sammen, trenger du ikke å foreta deg noe mer. Ønsker du å slå sammen må du først si opp pakken du har hos TV 2 Play, og så starte tilgangen via Telenor når den du har, er gått ut. Du kan stanse pakken din ved å logge inn på konto-sidentv2play.no

Det er mulig å oppgradere fra TV 2 Play Basis via Telenor til pakker med mer innhold. Disney+ er ikke inkludert i noen av pakkene via Telenor. Se informasjon om oppgradering lengre nede på siden.

Du må dessverre vente til den eksisterende tilgangen din er gått ut før du kan starte tilgangen du har fått via Telenor.

Dersom e-postadressen din er registrert på en TV 2-konto fra før av, kan du velge å sammenkoble kontoene. Har du en aktiv pakke må du stanse denne før du kan gjennomføre førstegangsregistreringen.

Du kan ikke starte førstegangsregistreringen dersom du ikke står som eier av T-We-abonnementet. Dersom du får eier til å gjøre dette vil alle brukerne få tilgang etterpå.

Du må legge TV-boksen til som hustandsmedlem for å få tilgang. Klikk her for å lese mer om dette på Telenor sine sider.

Denne meldingen kommer dersom du har aktivert tilgangen hos Telenor, men ikke har fylt ut skjemaet hos TV 2 Play. Dette order du ved å logge deg inn på nytt og så gjennomføre de stegene som mangler.

Logg deg inn med Telenor-ID

Gå videre når du får opp varselet om at e-posten allerede er tilknyttet. Når du gjør det får du mulighet til å koble kontoene sammen og deretter logge inn på TV 2 Play.

Du må oppgradere appen på mobilen eller nettbrettet ditt. Dette gjør du i AppStore eller Google Play-butikken.

Har du spørsmål om TelenorID eller problemer med T-We?

Du finner svar ved å gå til Telenor sine hjelpesider.

Spørsmål om TV 2-konto

Dersom du allerede har en aktiv pakke hos TV 2 Play og i stedet ønsker å bruke tilgangen til TV 2 Play Basis via Telenor, må du si opp pakken din på konto-sidentv2play.no og deretter aktivere tilgangen fra Telenor når den første tilgangen er gått ut.

Legg merke til at pakkene du kan velge via Telenor ikke nødvendigvis inneholder det samme som pakken du har direkte hos TV 2 Play. Klikk her for å lese mer.

Du kan bruke samme e-postadressen som du har brukt tidligere hos TV 2 Play.

Dersom du har en aktiv pakke hos TV 2 Play og i stedet ønsker å bruke TV 2 Play via Telenor, må du først stanse pakken og så aktivere tilgangen via Telenor når den den forrige pakken er gått ut.

Du kan stanse pakken ved å gå på nettsiden tv2play.no og velge Konto i menyen.

Les mer om sammenkobling når du har en aktiv pakke her

Dersom du aktiverer tilgangen din på den samme e-posten som du brukte sist vil du beholde leie- & kjøpefilm, Fortsett å se, Min liste og historikk.

Du kan bruke alle avspillingsenheter hvor TV 2 Play er tilgjengelig. Husk å bruke Telenor-knappen.

Spørsmål om pakker på TV 2 Play

Pakken inneholder:

• Nyheter og direktekanaler
  • Film og serier
  • C More
  • Hayu
  • Nordisk Film

Pakken inneholder ikke:

• Muligheten til å laste ned innhold
  • 4 skjermer er ikke inkludert i pakken, men kan legges til som et eget tilleggsprodukt om du ønsker opp til fire samtidige avspillinger.

Alt innhold vil ha korte reklamepauser som normalt kommer før, under og etter innholdet du spiller av.

Pakken inneholder:

• Nyheter og direktekanaler
  • Sport
    • FIFA VM-kvalifisering
    • UEFA Nations League
    • UEFA Privatlandskamper
    • Håndball
    • Sykkel
    • Norsk ishockey
    • Norsk innebandy
    • Norsk basket
    • Norsk volleyball
    • Poker
    • Sjakk
    • Vintersport
    • Eliteserien og OBOS-ligaen
    • Hele Champions League og La liga
  • Film og serier
  • Britbox
  • C More
  • Hayu
  • Nordisk Film
  • Alle direktekanaler
  • 4 skjermer er inkludert
  • Uten reklame med unntak av sponsorplakat på enkelte programmer og reklamen som går på direktekanalene.
  • Mulighet til å laste ned innhold å se uten nettilgang.

Pakken inneholder:

• Nyheter og direktekanaler
  • Film og serier
  • Sport
    • FIFA VM-kvalifisering
    • UEFA Nations League
    • UEFA Privatlandskamper
    • Håndball
    • Sykkel
    • Norsk ishockey
    • Norsk innebandy
    • Norsk basket
    • Norsk volleyball
    • Poker
    • Sjakk
    • Vintersport
  • Britbox
  • C More
  • Hayu
  • Nordisk Film
  • Mulighet til å laste ned innhold for å se uten nettilgang.
  • Direktekanaler: TV 2, TV 2 Zebra, TV 2 Livsstil, TV 2 Nyhetskanalen, C More First, C More Hits, C More Stars og SF-kanalen.

Pakken inneholder ikke:

• Direktekanalene: TV 2 Sport 1, TV 2 Sport 2, TV 2 Sport Premium.
  • 4 skjermer er ikke inkludert i pakken, men kan å legges til som et eget tilleggsprodukt om du ønsker opp til fire samtidige avspillinger.

Filmer og serier vises uten reklame, med unntak av direktesendinger. Sponsede programmer har en kort, lovpålagt sponsormelding i begynnelsen.

Pakken inneholder:

• Nyheter og direktekanaler
  • Film og serier
  • Britbox
  • C More
  • Hayu
  • Nordisk Film
  • Mulighet til å laste ned innhold for å se uten nettilgang.
  • Direktekanaler: TV 2, TV 2 Zebra, TV 2 Livsstil, TV 2 Nyhetskanalen, C More First, C More Hits, C More Stars og SF-kanalen.

Pakken inneholder ikke:

• 4 skjermer er ikke inkludert i pakken, men kan å legges til som et eget tilleggsprodukt om du ønsker opp til fire samtidige avspillinger.

Filmer og serier vises uten reklame, med unntak av direktesendinger. Sponsede programmer har en kort, lovpålagt sponsormelding i begynnelsen.

Det er ikke mulig å få Disney+ inkludert i pakkene via Telenor.

Du oppgraderer ved å logge deg inn på konto på nettsiden tv2play.no og så velge Mine kjøp under Abonnement og kjøp. Du kan også klikke på denne direktelenken. Du kan se prisen for oppgraderingen før du gjennomfører kjøpet.

4 skjermer lar deg dele TV 2 Play i familien slik at dere kan se på opp til fire skjermer samtidig. Enkelte begrensninger kan gjelde for fotball.

Det er mulig å legge til 4 skjermer som en tilleggstjeneste eller å oppgradere til pakken TV 2 Play Premium som har 4 skjermer inkludert.

Logg deg inn på Konto-siden for å legge til 4 skjermer.

Logg deg inn på konto-sidentv2play.no, ved å klikke Logg inn, og så konto under Meny på venstre side. Scroll ned til Abonnement og kjøp. Klikk på Mine kjøp og deretter Stopp.

Alltid noe å se, der du er

Du kan gjøre endringer og administrere tilgangen din selv på Konto-sidene til TV 2 Play.

Logg inn på Konto-sidene for å gjøre endringer som:

• Endre pakke
  • Legge til 4 skjermer
  • Logge ut alle innloggende
  • Fjerne enheter