• Forsiden
  • Leverandører
  • Konto og abonnement
  • Bruke TV 2 Play
  • Betaling
  • Trøbbel
  • Sport
  • Innhold
  • TV 2 Nyheter
  • TV 2 Vær
  • MyGame

Telia - Leverandører

TV 2 Play Basis er inkludert i TV-pakken din fra Telia.

Først må du bare aktivere tilgangen din.

Med denne pakken kan du se et stort utvalg av serier og nye filmer hver måned, samt Nyheter og Aktualitet. Pakken gjelder i Norge og EU/EØS.

• Utvalgte nyhetssendinger
  • Aktualitetsprogrammer
  • Underholdningsarkivet til TV 2
  • Internasjonale og Nordiske filmer og serier
  • Barnas favoritter

Alt innhold vil ha korte reklamepauser som normalt kommer før, under og etter innholdet du spiller av.

Nedlasting av innhold er ikke inkludert i denne pakken. Det er ikke mulig å legge til tilleggsproduktet 4 skjermer. Dersom du ønsker at flere i familien skal kunne se samtidig må du oppgradere pakken.

Oppgradering med poeng

Du kan oppgradere til pakken TV 2 Play Film og Serier med poeng hos Telia:

Oppgradering med bankkort

Dersom du velger å oppgradere med bankkort på tv2play.no kan du velge en av disse:

Legg merke til at det ikke er mulig å få tilgang til Disney+ i disse pakkene.

Du oppgraderer ved å logge deg inn på konto på nettsiden tv2play.no og så velge Mine kjøp under Abonnement og kjøp. Du kan også klikke på denne direktelenken. Du kan se prisen for oppgraderingen før du gjennomfører kjøpet.

Det er mulig å se på flere skjermer ved å oppgradere pakken eller legge til 4 skjermer. Under ser du en oversikt:

• TV 2 Play Basis: Det er ikke mulig å legge til 4 skjermer på denne pakken. Ønsker du å se på flere skjermer må du oppgradere pakken.
  • TV 2 Play Film og Serier: Det er mulig å oppgradere til 4 skjermer
  • TV 2 Play Sport, Film og Serier: Det er mulig å oppgradere til 4 skjermer

Dersom du allerede har TV 2 Play og i stedet ønsker å bruke TV 2 Play Basis via Telia må du først stanse pakken du har hos TV 2 Play og så aktivere tilgangen via Telia når den den forrige pakken er gått ut.

Du kan stanse pakken via TV 2 Play ved å logge inn på tv2play.no og deretter velge konto i menyen.

Du kan bruke alle avspillingsenheter hvor TV 2 Play er tilgjengelig.

Du kan bruke samme e-postadressen som du har brukt tidligere hos TV 2 Play.

Dersom du har en aktiv pakke hos TV 2 Play og i stedet ønsker å bruke TV 2 Play via Telia, må du først stanse pakken og så aktivere tilgangen via Telia når den den forrige pakken er gått ut.

Du kan stanse pakken ved å gå på nettsiden tv2play.no og velge Konto i menyen.

Dersom du aktiverer tilgangen din på den samme e-posten som du brukte sist vil du beholde Fortsett å se, Min liste og historikk.

Du nedgraderer til den inkluderte pakken TV 2 Play Basis ved å logge deg inn på telia.no og fjerne pakken fra kanalvelgeren.