Se eksklusivt innhold og TV 2 sine programmer!

Her finner du nyttig informasjon for å komme i gang med TV 2 Play via Telia og hjelp til å velge riktig pakke for deg.

Kom i gang med TV 2 Play!

Sett i gangStår du fast?Hva kan jeg se?

Her ser du hvordan du aktiverer tilgangen din, steg for steg.

Bilde av TV-skjerm.
1.

Når du trykker på innhold fra TV 2 Play, vil det dukke opp en hvit knapp hvor det står Aktiver TV 2 Play. Trykk på denne.

Velg riktig pakke for deg!

4 skjermer lar dere se på TV 2 Play på opp til fire skjermer samtidig.

Frem til juli 2024 vil du få muligheten til å se innhold på TV 2 Play på fire skjermer samtidig - uten ekstra kostnad. Etter dette kan du velge om du vil ha det som et tilleggsprodukt eller ikke. Vi gir deg beskjed i god tid.

Du kan se en kamp av gangen på kanalene TV 2 Premium og TV 2 Premium 2. Det er også kun mulig å se en kamp av gangen i Champions League.

Annen fotball kan ses på det antallet skjermer som er inkludert i pakken din.

Dersom du har en pakke som inkluderer 4 skjermer kan du også se leie- eller kjøpefilm på mer enn én skjerm samtidig.

Kom i gang med Disney+ med TV 2 Play!

Her ser du hvordan du kobler til Disney+, steg for steg.

Innhold i TV 2 Play-appen
1.

Du ser innholdet til Disney+ via app-hopping. Det betyr at når du klikker på innhold fra Disney+ i TV 2 Play-appen, så blir du overført til Disney+ sin app.

Før du begynner å se må du koble til tilgangen din. Det er to måter å gjøre dette på. Du kan koble til Disney+ ved å klikke på Koble til Disney+ på innhold du vil se eller ved å gå inn på konto-siden til TV 2 Play.

Bilde av fotballBilde av fotball

Oppgrader til Total for å se Eliteserien, Toppserien og OBOS-Ligaen!

TV 2 Play er hjemmet for absolutt alle kampene i Eliteserien. Oppgrader til pakken Total for å se alle kampene på TV-boksen eller i en av TV 2 Play sine apper.

Du bytter til Total ved å logge inn på konto-siden på play.tv2.no.

Hvordan kan du se på TV 2?

I tillegg til TV-boksen fra Telia finnes appen her:

Samsungs Smart TV-modeller fra 2017 og nyere.

LG Smart TV-modeller fra 2018 og nyere.

Android TV og Android TV-boks.

Apple TV 4, og Apple TV 4K.

Chromecast og Google Chromecast med Google TV.

iPhone og mobil med Android.