Hva er TV 2 Play?

TV 2 Play er TV 2 sin strømmetjeneste. Noen tror at TV 2 Play kun er arkivet til TV 2 og at du bare får se det som har gått på TV der. Det stemmer ikke. På TV 2 Play får du blant annet over 2000 serier og 3000 filmtitler.

Du bestemmer hvor og når du vil se. Vær først ute med å se eksklusivt innhold og TV 2 sine programmer.

En strømmetjenester lar deg se på programmer, sport og filmer over Internett.

Vi er tilgjengelig på avspillingsenheter som Samsung og LG Smart TV, Apple TV, Android TV, TV-bokser, mobil, nettbrett og datamaskin. Klikk her for oversikt.