Undertekst

Du kan slå på og av undertekst for alt nytt innhold på TV 2 Play.
Vi tekster også fortløpende innhold som er publisert bakover i tid.

Velg enhet for veiledning til å slå på tekst på TV 2 Play

Ofte stilte spørsmål om undertekst

Ja, det kan du. Gå inn på tekst-tv 222.

Spill av innhold, og finn tannhjulet eller Innstillinger.
Trykk på dette, og velg Norsk for tekst på og Av for tekst av.

Alle programmer som er publisert etter 23. mars 2021. Dette gjelder både C More og andre leverandører, såfremt det finnes tekst til programmet.

Historisk innhold vil etter prioritet bli publisert på nytt med valgfri tekst, fremfor innbrent tekst.

Direktesendinger er per i dag ikke tilgjengelig med tekst på TV 2 Play. Dette gjelder innhold som Nyhetene, Sporten, God Morgen Norge, Skal vi Danse, The Voice (livesendinger), og lignende.

Dette er innhold som livetekstes på lineær-TV, for seere med nedsatt hørselsevne.

Nyhetene/Sporten vil tekste noen innslag, som typisk inneholder fremmedspråklig og/eller utydelig norsk tale.
Disse innslagene vil da ha innbrent tekst, som vil si at man ikke kan slå det på eller av.

Appen eller nettleseren husker siste valg for om tekst er skrudd av eller på. Velges tekst vil dette være aktivt neste gang du starter avspilling.

Nei, størrelsen er det ikke mulig å endre på, den følger en standard som er lik for alle våre apper.

Innhold publisert før 23. mars 2021 vil tekstes på nytt etter prioritet, men inntil da vil eldre innhold ha dobbel tekst og dessverre noe redusert lesbarhet.

På Apple TV, iPhone og iPad kan vi dessverre ikke justere på plasseringen av tekst.

Programmer som er beregnet for barn som er for unge til å kunne lese blir ikke tekstet.

Vi lanserte funksjonalitet for valgfri tekst 23. mars 2021.

Programmer før denne datoen er kun tekstet i de tilfellene hvor det snakkes et annet språk enn norsk eller hvor det snakkes dialekter som er vanskelig å forstå. Det vi ikke komme valgfri tekst på disse programmene.