• Forsiden
  • Leverandører
  • Konto og abonnement
  • Bruke TV 2 Play
  • Betaling
  • Sport
  • Trøbbel
  • Innhold
  • TV 2 Nyheter
  • TV 2 Vær
  • MyGame
Sport

Fotball-VM i Qatar

Om fotball-VM på TV 2 Play

På TV 2 Play kan du se de fleste kampene direkte i 4K. Se kampene du gikk glipp av i opptak og ta med deg TV 2 Play på farten.

Du kan se fotball-VM med en av disse pakkene hos TV 2 Play:

• TV 2 Film og serier
  • TV 2 Familie
  • TV 2 Familie og sport
  • TV 2 Total

Du kan bestille eller bytte pakke her.

Det er mulig å se innhold på 4 skjermer om gangen på disse pakkene:

• TV 2 Play Familie
  • TV 2 Play Familie og sport
  • TV 2 Play Total

Det er begrensninger på fotball som gjør at du kan se samme kampen på kun én skjerm om gangen. Det er mulig å se flere ulike kamper samtidig, så lenge du ikke overskrider 4 skjermer til sammen.

Et abonnement skal kun deles innenfor samme husstand.

Vi kan vise én kamp i 4K av gangen på TV 2 Play. I de tilfellene der flere kamper spilles samtidig, vil vi derfor velge én av kampene for 4K.

Det er ikke mulig å se opptak i 4K.

Du kan se fotball-VM i 4K med alle pakkene hvor fotball-VM er tilgjengelig.

Fotball-VM er tilgjengelig i disse pakkene:

• TV 2 Film og serier
  • TV 2 Familie
  • TV 2 Familie og sport
  • TV 2 Total

Alle kamper vil legges ut i opptak på TV 2 Play så snart som mulig etter de er ferdig spilt.

Om sendingene hos TV 2

TV 2 og NRK deler rettighetene til å vise VM i Qatar. Hos TV 2 ser du kampene på TV 2 Direkte, TV 2 Sport 1, TV 2 Sport 2 og TV 2 Play.

Jon Hartvig Børrestad og Ingrid Halstensen (bildet) er sammen med Jan-Henrik Børslid TV 2s programledere under VM. Foto: Anton Soggiu/TV 2/NRK

Vi har laget en kampoversikt slik at du kan se hvilke kamper vi viser. Klikk her for å se oversikten i PDF.

Hos TV 2 ser du fotball-VM på TV 2 Direkte, TV 2 Sport 2 og TV 2 Play.

TV 2 viser 32 kamper. 29 av kampene vises på TV 2 Direkte. Du kan se alle TV 2-kampene på TV 2 Play.

Første kamp spilles mellom Qatar og Ecuador søndag 20. november på Al Bayt Stadium. Kampen sendes på TV 2 Direkte og TV 2 Play kl. 17.00.

Finalen spilles søndag 18. desember. Kampen sendes på NRK1 og i NRK TV kl. 16.00.

Nei, det har vi ikke. FIFA har laget en egen som du finner her.

Kritisk journalistikk

TV 2 skal sette fokus på de kontroversielle omstendighetene ved Qatar-VM, i tillegg til å formidle det som skjer på banen.

Kadafi Zaman, Fayroz Chamdid og Trine Melheim Næss er blant TV 2s nyhetsreportere som skal dekke det kontroversielle fotballmesterskapet. Foto: Anton Soggiu/TV 2/NRK

Ja, det skal vi. Vi har journalister på plass i Qatar slik at vi kan se situasjonen med egne øyne, i stedet for å kun bruke offisielle TV-bilder fra FIFA.

Vi har samlet noen aktuelle lenker under:

Derfor sender TV 2 fotball-VM fra Qatar

Les vår pressemelding her

Her kan du lese kritiske saker på TV2.no/qatar