Tilgang via din TV-pakke

Har du en TV-pakke, er det stor sannsynlighet for at du har TV 2 Play inkludert – uten ekstra kostnad.

Velg din TV-leverandør for mer informasjon

AllenteAltibox logoAltiboxRiksTV logoRiksTVStrim logoStrimTelenorTelia

Har du ikke TV-pakke?

Skaff deg TV 2 Play

Alltid noe å se

Mange tror at TV 2 Play er arkivet til TV 2, og at du bare finner det som har gått på våre TV-kanaler der. Det stemmer ikke. Med TV 2 Play får du også over 2000 serier og mer enn 3000 filmer.

Kom i gang

Vi kan hjelpe deg å aktivere kontoen din, få tilgang til enda mer innhold og vise deg hvordan du får mest mulig ut av TV 2 Play.

Fotball på TV 2 Play

TV 2 Play er hjemmet for norsk fotball. Oppgrader pakken din for å se alle kampene på TV-boksen, eller i en av TV 2 Play sine apper.

Disney+ med TV 2 Play

Disney+ er en strømmetjeneste som gir deg tilgang til mengder av filmer og serier fra Disney, Pixar, Star Wars, Marvel, National Geographic, og Star. Du kan velge Disney+ med TV 2 Play om du har TV-boksen din fra Telia eller RiksTV.