Slette bankkort

Slette bankkort selvUtgåtte bankkort

Du kan slette bankkort som ikke er tilknyttet et løpende abonnement ved å logge deg inn på tv2play.no og slette kortet under Betaling.

Dersom du vil bytte bankkort mens du har et løpende abonnement, legger du inn det nye kortet før du sletter det gamle.

Framgangsmåte, steg for steg

Mobil som er inne på nettsiden tv2play.noMobil som er inne på nettsiden tv2play.no

1. Gå inn på nettsiden vår tv2play.no og klikk på de tre strekene til venstre på siden.

En mobil viser menyen på nettsidenEn mobil viser menyen på nettsiden

2. Velg Konto i menyen.

3. Klikk på Betaling i listen øverst.

Mobil er inne på kategorien betaling.Mobil er inne på kategorien betaling.

4. Velg knappen Slett.

Kortet er fjernetKortet er fjernet

5. Kortet er nå slettet. Dersom du vil legge inn et nytt kort, kan du klikke Legg til nytt kort.