Gavekort

Her finner du informasjon om hvordan du starter gavekortet ditt og svar på vanlige spørsmål om gavekort.

Svar på spørsmål du kan ha før du starter gavekortet ditt 👇🏼

Dersom du allerede har en aktivt pakke, kommer gavekortet til å legge seg som et duplikat. Husk derfor å stoppe og så la pakken gå ut før du benytter deg av gavekortet.

Det er kun mulig å bruke et gavekort av gangen.

Dersom du har flere med samme pakke kan du ta kontakt med kundeservice, så hjelper vi deg med å legge til alle gavekortene.

Det selges ikke gavekort akkurat nå, men det vil komme tilbake en gang i framtiden.

Gavekort ble tidligere solgt av GoGift.com. Har du spørsmål om gavekort som er kjøpt fra dem, kan du ta kontakt på kundeservice@gogift.no eller tlf. 22 33 05 00.

Skjermbilde av nettsideSkjermbilde av nettside

Her kan du se hvordan du starter gavekortet ditt 👇🏼

1. Gå til https://play.tv2.no/gavekort

Skriv inn gavekortkoden og velg lilla pil for å gå videre.

2. Velg pakke

Klikk på knappen Velg pakke på den pakken du ønsker.

På de fleste gavekort er det allerede definert hvilken pakke gavekortet gjelder for. Kan du kun velge en pakke, må du fortsatt klikke på knappen Velg pakke.

3. Logg inn eller opprett en TV 2-konto

Skriv inn e-postadressen du vil bruke. Enten du har vært hos oss før eller om du er helt ny.

Dersom du er ny må du legge inn kontoinformasjon slik at du får en ny TV 2-konto.

Har du brukt TV 2 Play tidligere kan du bruke samme e-postadresse. Du vil da få tilgang til historikk og brukerinformasjon fra forrige gang.