Gavekort

Her finner du spørsmål og svar om gavekort

Slik aktiverer du ditt gavekort:

1. Gå til https://play.tv2.no/gavekort
  2. Skriv inn gavekortkoden du har fått tilsendt.

Dersom du allerede har et aktivt abonnement kommer gavekortet til å legge seg som et duplikat. Det er kun mulig å aktivere et gavekort av gangen. Ta gjerne kontakt med oss om du har spørsmål om dette.

Det selges ikke gavekort akkurat nå, men det vil komme tilbake en gang i framtiden.

Gavekort leveres av GoGift.com. Ved spørsmål om utsendelse eller fakturering av allerede kjøpte gavekort kan du kontakte dem på kundeservice@gogift.no eller tlf. 22 33 05 00.