Lei & kjøp film

TV 2 Play tilbyr leie- og kjøpefilm, i tillegg til filmene du allerede har tilgang til via abonnement! Slik får du raskere tilgang til filmer som nettopp er vist på kino, og et langt større utvalg av klassikere. 🍿

Finn en film du vil se i kategorien Lei & Kjøp.

Det er ikke mulig å leie eller kjøpe film i appen til et Apple-produkt som Apple TV, iPhone eller iPad. Du må da gå ut av appen og gjøre kjøpet på nettsiden tv2play.no før du etterpå ser filmen i den appen du ønsker.

Du kan finne tilbake til filmen du så i en av appene, ved å bruke søkefeltet. Mange filmer har alternativet mellom å leie eller kjøpe filmen.

Du trenger ikke å betale for et abonnement for å kunne leie eller kjøpe film, men du må ha en brukerkonto som kan registreres helt gratis her.

Dersom du allerede har en brukerkonto, men har sagt opp abonnementet kan du selvfølgelig bruker denne.

Leiefilmer er tilgjengelig i opp til 30 dager, men i 48 timer fra du starter avspillingen. I 48-timersvinduet kan du spille av filmen så mange ganger du ønsker.

Pris for leiefilm varierer fra 19 kr til 199 kr, og for kjøpefilm koster det mellom 49 kr og 249 kr per tittel.
For premiumfilmer gjelder egne priser. Prisen fremkommer på den aktuelle filmen.

Det er ikke mulig å leie eller kjøpe film via en barneprofil.
Koden for foreldrekontroll må tastes inn for å få tilgang til kjøp (Obs: På Samsung TV kreves kode etter kortinformasjon er opplyst).

Rettighetsperioden for filmer fungerer på den måten at filmene først er tilgjengelig for langtidsleie eller kjøp. Etter en tid blir et stort utvalg av disse tilgjengelig som en del av abonnement for strømmetjenester som TV 2 Play. Dermed får du tilgang til langt flere, og ferske, filmer enn det vi kan ha tilgjengelig via abonnement.

Nylig leide og kjøpte filmer dukker opp på forsiden i din TV 2 Play-app og på tv2play.no. Du finner alle dine filmer på din Konto-side og i kategorien Lei & Kjøp.

Angreretten gjelder ikke for enkeltkjøp.

Dersom det er noe galt med filmen kan du gjerne ta kontakt med kundeservice på chat.

Om du har en Familie-pakke eller 4 skjermer, kan du spille av filmen flere steder samtidig.

Ja, du kan laste ned en film du har leid eller kjøpt på nettbrett eller mobil (Android og iOS).