Logg ut fra alle enheter

Du kan logge ut alle som er logget inn på brukerkontoen din på konto-siden på play.tv2.no

Denne funksjonen er spesielt hjelpsom dersom du stadig blir avbrutt med melding om at for mange skjermer er i bruk samtidig.

Når du har klikket på knappen, vil alle enheter bli logget ut innen en time.
Du kan umiddelbart logge inn igjen når du er blitt logget ut.

Vi anbefaler at du bytter passordet ditt før du klikker på Logg ut fra alle enheter.

Skjermbilde av knappen for å logge ut fra alle enheterSkjermbilde av knappen for å logge ut fra alle enheter

Gå inn på nettsiden vår tv2play.no og kikk på menyen til venstre. Velg Konto. Om du ikke er logget inn må du gjøre dette og velge en profil (navnet ditt).

Skjermbilde av hvor knappen konto liggerSkjermbilde av hvor knappen konto ligger

Først må du endre passordet ditt slik at den som er innlogget ikke bare kan logge inn med en gang etterpå. Velg knappen Endre passord.

Skjermbilde av knappen endre passordSkjermbilde av knappen endre passord

Etter du har endret passord velger du knappen Logg ut fra alle enheter.

Skjermbilde av hvor knappen Logg ut fra alle enheter liggerSkjermbilde av hvor knappen Logg ut fra alle enheter ligger