Avslutte abonnement

Her har vi samlet informasjon om hvordan du stanser abonnementet ditt.

Det er mulig å

sette abonnement på pause
i stedet om det er kjøpt med bankkort på tv2play.no. Perfekt om du bare skal ha ferie eller ikke skal bruke abonnementet en måned eller to.

Du kan avslutte abonnement på nettsiden vår tv2play.no. Det er ikke mulig å gjøre dette inne i en app. Her kan du se hvordan du kan avslutte abonnementet steg-for steg.

Alternativt kan du bruke denne direktelenken og deretter velge Stopp.

Steg for Steg

Gå inn på nettsiden tv2play.no og velg Konto.

Klikk så på Mine kjøp under Abonnement og kjøp.

Klikk på knappen som heter Stopp. Du vil motta en e-post som bekrefter at du har stanset fornyelsen av abonnementet.

Har du Altibox? Da vil du på sikt få inkludert TV 2 Play Basis i ditt kundeforhold. Vi kommer tilbake med dato på når dette blir klart.

Har du abonnement direkte via TV 2 Play i dag, kan du stoppe abonnementet ditt (se knapp over).

Merk at uten TV 2 Play, mister du tilgang til ekslusivt TV 2 Play-innhold og muligheten til å se når og hvor du vil. I bilen, på hytten, eller i Spania.
Det vil heller ikke være mulig å laste ned innhold offline uten TV 2 Play. 📲

Klikk her for å besøke våre leverandør-sider, hvor du finner informasjon om hva som gjelder for TV-leverandøren din.

Du kan stanse abonnement med avtaletid fra datoen avtaletiden er over. Dersom du klikker på stopp-knappen på nettsiden vår før datoen vil du likevel ha tilgang og blir trukket for resterende måneder ut avtaletiden. Bankkortet ditt vil ikke bli trukket etter dette.

Er du usikker på om du har avtaletid? Du kan undersøke dette ved å se på ordrebekreftelsen tilsendt din e-post ved kjøp, eller ved å logge deg inn på Konto på nettsiden vår.

Vi håper å se deg igjen 👋