Bruke TV 2 Play

Nedleggelse av apper 23. februar 2023

For å gi deg den beste brukeropplevelsen vil TV 2 Play gjøre endringer i hvilke avspillingsenheter og programvareversjoner som støttes. Endringen vil skje 23. februar 2023. Disse vil bli lagt ned:

• Apple TV (2. og 3. generasjon)
  • Samsung Smart TV 2016-modell
  • LG Smart TV 2016 og 2017-modell
  • iPhone og iPad med iOS 12

Vi har sendt en e-post til dem vi ser bruker de aktuelle avspillingsenhetene. Vi anbefaler at du finner ut hvilken avspillingsenhet du vil bruke etter nedleggelsen, i god tid før endringen trer i kraft.

.

Om nedleggelsen av apper

Vi ønsker at du skal få den beste opplevelsen når du ser på TV 2 Play. Avspillingsenhetene vi går bort fra får ikke jevnlige oppdateringer fra produsenten og har ikke samme ytelsen som kreves for å gi den moderne og gode seeropplevelse vi ønsker å utvikle i nye appversjoner framover.

Andre og tredje generasjon Apple TV bygger på over ti år gammel teknologi. Samsung Smart TV har sluttet å lage programvareoppdateringer for 2016-modellene sine, mens LG Smart TV har sluttet med programvareoppdateringer for både 2016 og 2017-modellene. iPhone og iPad som ikke kan oppdateres til over iOS 12, har ikke den maskinvaren som trengs for appene vi skal lage framover.

Endringene skjer i løpet av dagen 23. februar 2023. Vi har sendt ut varsler på e-post til dem vi ser bruker berørte avspillingsenheter.

Jo, det gjør vi. Vi anbefaler at du undersøker om du allerede har noe hjemme du kan bruke. Det er også mulig å kjøpe brukt eller arve fra familie og venner som har en ekstra avspillingsenhet de ikke bruker.

Du kan fortsatt bruke fjernsynet ditt med en av disse avspillingsenhetene:

• Apple TV 4 eller Apple TV 4K
  • Chromecast
  • Google Chromecast med Google TV
  • TV-boks med TV 2 Play app (Eksempel: Telenor, Allente, Altibox, Telia)

TV 2 Play er fortsatt tilgjengelig der du er!

Hvilken avspillingsenhet har du i dag?

Vi kommer til å avvikle støtten for Apple TV (2. og 3. generasjon). Du må derfor finne en annen avspillingsenhet som du kan bruke. Vi har laget en oversikt over hvilke avspillingsenheter vi støtter.

Vi kommer til å ha støtte for disse avspillingsenhetene framover:

• Apple TV 4 eller Apple TV 4K
  • Chromecast
  • Google Chromecast med Google TV
  • TV-boks med TV 2 Play app (Eksempel: Telenor, Allente, Altibox, Telia)

TV 2 Play-appen vil slutte å fungere og det vil ikke være mulig å laste den ned på nytt.

Du kan fortsette å bruke Smart TVen din om du kobler til en av disse avspillingsenhetene:

• Apple TV 4 eller Apple TV 4K
  • Chromecast
  • Google Chromecast med Google TV
  • TV-boks med TV 2 Play app (Eksempel: Telenor, Allente, Altibox, Telia)

TV 2 Play-appen vil slutte å fungere og det vil ikke være mulig å laste den ned på nytt.

Du kan fortsette å bruke Smart TVen din om du kobler til en av disse avspillingsenhetene:

• Apple TV 4 eller Apple TV 4K
  • Chromecast
  • Google Chromecast med Google TV
  • TV-boks med TV 2 Play app (Eksempel: Telenor, Allente, Altibox, Telia)

Velg det som passer for deg

Dersom det er mulig å oppdatere programvaren slik at du får lastet ned en nyere versjon enn iOS 12 kan du fortsette å se på TV 2 Play med iPhone eller iPaden din.

Slik oppdaterer du iOS på iPhone eller iPad:

1. Sett avspillingsenheten på lading og logg på WiFi.
  2. Gå inn på appen Innstillinger
  3. Velg Generelt
  4. Velg Oppdatering

Du vil nå se om du kan oppdatere eller om du har siste mulige versjon for avspillingsenheten din. Apple har mer informasjon om hvordan du oppdaterer her.

Det er ikke mulig å se på TV 2 Play om du ikke kan oppdatere til en nyere versjon enn iOS 12. Appen vil ikke fungere og det er ikke mulig å spille av i nettleseren på telefonen eller nettbrettet.