To enkle måter å se på TV 2 Play!

TV 2 Play har lagt ned støtten for disse avspillingsenhetene:

• Apple TV (2. og 3. generasjon)
  • Samsung Smart TV 2016-modell
  • LG Smart TV 2016 og 2017-modell
  • iPhone og iPad med iOS 12

Fortvil ikke, det finnes fortsatt flere måter du kan se på TV 2 Play. Under ser du to forslag som er mye brukt.

Kundeservice kan bidra med ytterlige forklaring og veiledning om du føler deg lite teknisk eller sitter fast.

Bruk TV-boksen fra kanal-leverandøren din!

Du kan logge deg inn i TV 2 Play-appen på TV-boksen du allerede har hjemme, selv om du ikke har valgt TV 2 Play i kanal-pakken.

TV 2 Play er tilgjengelig på disse TV-boksene:

AllenteAltibox logoAltiboxRiksTV logoRiksTVStrim logoStrimTelenorTelia

Chromecast med Google TV

Chromecast med Google TV er brukervennlig, enkel å installere og rimelig. Den består av en chromecast som du fester i HDMI-porten i TV-en og en fjernkontroll som du bruker til å finne det du vil se.

Chromecast med Google TV finnes i HD- og 4K-versjon. Dersom du velger 4K-versjonen kan du se Champions League i 4K på en TV-skjerm med 4K-støtte.

I videoen under ser du hvordan du kan installere Chromecast med Google TV.

Vil du se en fullstendig liste over hvilke avspillingsenheter du kan bruke?