Vi kan ikke koble sammen kontoene dine

Dersom du allerede har et abonnement hos TV 2 Play, vil du ikke få det samme innholdet om du slår sammen din konto hos oss og din TV-leverandør.

Ønsker du å beholde pakken du har i dag, trenger du å ikke foreta deg noe mer. Velger du å koble sammen dine kontoer, må du først si opp pakken du har hos TV 2 Play og så starte aktiveringen på nytt når tilgangen er gått ut.
Du kan stanse ditt abonnement ved å logge inn på konto-sidentv2play.no.

Hvilken pakke har jeg i dag?

Du kan gjøre endringer for din pakke hos TV 2 Play ved å logge deg inn på din TV 2 Play-konto.

Se hva som er inkludert i din pakke i pakkevelgeren.

Du har tilgang til TV 2 Play Basis inkludert i din TV-pakke hos våre partnere, uten ekstra kostnad. Velg din TV-leverandør i denne listen, for å lese mer om hva som inkluderes i din pakke via dem:

AllenteAltibox logoAltiboxRiksTV logoRiksTVStrim logoStrimTelenorTelia

Disney+ ikke er tilgjengelig i pakkene via din TV-leverandør.