Er du sikker på at du vil slå sammen?

Dersom du allerede har en pakke hos TV 2 Play vil du ikke få det samme innholdet om du sammenkobler. Da må du i stedet velge en av pakkene vi tilbyr via Telenor.

Innhold som ikke er tilgjengelig i pakkene via Telenor

• Disney+

Ønsker du å beholde pakken du har i dag trenger du å ikke foreta deg noe mer. Velger du å sammenkoble må du først si opp pakken du har hos TV 2 Play og så starte aktiveringen på nytt når tilgangen er gått ut.

Du kan stanse pakken din ved å logge inn på konto-sidentv2play.no med en nettleser på en mobil, nettbrett eller en datamaskin. Klikk på Meny og Konto. Scroll deretter til Abonnement og kjøp. Klikk på Mine Kjøp og velg at du vil stanse abonnementet.