Er du sikker på at du vil slå sammen?

Dersom du allerede har en pakke hos TV 2 Play vil du ikke få det samme innholdet om du slår sammen. Da må du i stedet velge en av pakkene vi tilbyr via Telenor.

Innhold som ikke er tilgjengelig i pakkene via Telenor:

• Disney+

Ønsker du å beholde pakken du har i dag trenger du å ikke foreta deg noe mer. Velger du å slå sammen må du først si opp pakken du har hos TV 2 Play og så starte aktiveringen på nytt når tilgangen er gått ut. Du kan stanse pakken din ved å logge inn på konto-sidentv2play.no

Under kan du se en steg-for-steg framstilling av hvordan du stanser pakken din.

• Går til tv2play.no i en nettleser. Velg de tre strekene øverst til venstre.

• Velg Konto i listen

• Scroll til Abonnement og kjøp og velg Mine Kjøp

• Velg knappen Stopp

Les mer om TV 2 Play via Telenor ved å klikke her