Få tilgang til Champions League!

Her finner du informasjon om hvilken pakke og utstyr du trenger for å se Champions League på TV 2 Play.

Bilde med tekst: Returnerer tirsdag 19. september.Bilde med tekst: Returnerer tirsdag 19. september.

Velg en pakke som inkluderer Champions League!

Velg pakken TV 2 Total for å se Champions League!

Dersom du har TV 2 Play via TV-pakken din, velger du pakken TV 2 Premium. Les hvordan du bytter pakke ved å klikke på leverandøren av TV-boksen din under.

AllenteAltibox logoAltiboxRiksTV logoRiksTVStrim logoStrimTelenorTelia

Se et utvalg kamper i 4K!

Redaksjonen velger ut en utvalg kamper som vises i 4K på TV 2 Play.

Vi anbefaler at du har kablet Internett med hastighet på minst 50 mbit/s og at du har en avspillingsenhet som er kompatibel med å spille av 4K.

Her har du noen eksempler:

• Samsung Smart-TV fra 2018 eller nyere årsmodell
  • LG Smart-TV fra 2019 eller nyere årsmodell
  • Apple TV 4K (vi anbefaler kablet versjon)
  • Android mobil/tablet
  • Sony, Phillips eller annen TV med Android TV
  • Xiaomi Mi Box S, Nvidia Shield eller andre Android TV-bokser
  • Chromecast Ultra 4K
  • Chromecast med Google TV 4K
  • Safari på Mac OS 12.0 + med Apple Silicon

Dersom det ikke virker som det skal, kan du få tips til feilsøking her.