UEFA Champions League

TV 2 viser alle fotballkampene i UEFA Champions League. Du kan se Champions League på én skjerm per abonnement.

Logo for UEFA Champions LeagueLogo for UEFA Champions League

Ofte stilte spørsmål om UEFA Champions League

Du kan se Champions League med Total. Gå til Konto-siden for å endre pakke.

Dersom du har TV 2 Play via TV-pakken din, velger du pakken Premium eller Total for å se Champions League. Du oppgraderer Altibox, RiksTV, Telenor eller Telia ved å logge deg inn på konto-siden til TV 2 Play. Klikk på logoen til TV-leverandøren din under for mer informasjon.

AllenteAltibox logoAltiboxRiksTV logoRiksTVStrim logoStrimTelenorTelia

Du kan se Champions League på én skjerm per abonnement.

Du kan kun dele pakken din med andre i din egen husstand. Det er ikke mulig å se Champions League på mer enn én skjerm av gangen.

Les mer om samtidige avspillinger her.

Ja, det har vi. Sjekk denne artikkelen info.tv2.no

UEFA har besluttet å slutte med 4K og i stedet satse på HDR. TV 2 har derfor ikke mulighet til å sende Champions League i 4K lengre.

Ja, det gjør de. Vi legger kampene ut i opptak etter de er ferdig spilt og opptaket er klargjort.

Besøk TV 2 Livesport

Vi gir deg oppdateringer på fotball, ishockey, håndball, vintersport sykkel og sjakk.