UEFA Champions League

TV 2 viser alle fotballkampene i UEFA Champions League. Du kan se Champions League på én skjerm per abonnement.

Se et utvalg kamper i 4K kun på TV 2 Play.

Logo for UEFA Champions LeagueLogo for UEFA Champions League

Les om hvordan du ser UEFA Champions League 👇

Du kan se Champions League med Total. Gå til Konto-siden for å endre pakke.

Velg TV 2 Play Premium dersom du har TV 2 Play via TV-pakken din.

Du kan se Champions League på én skjerm per abonnement.

Du kan kun dele pakken din med andre i din egen husstand. Det er ikke mulig å se Champions League på mer enn én skjerm av gangen.

Les mer om samtidige avspillinger her.

Ja, det har vi. Sjekk denne artikkelen info.tv2.no

Du kan se hvilke kamper som går i 4K i denne artikkelen vi har laget på info.tv2.no

Vi sender maksimalt én kamp i 4K per kampdag.

Ja, det gjør de. Vi legger kampene ut i opptak etter de er ferdig spilt og opptaket er klargjort.