Kom i gang med TV 2 Play

Du kan enkelt registrere deg på tv2play.no og velge pakken som passer for deg.

Abonnementet ditt er klart for bruk med en gang etter du har bestilt.

Betaling

Betaling gjøres med et norsk bankkort med BankID. Du kan velge mellom å betale månedsvis eller for et helt år av gangen.

Du vi motta en ordrebekreftelse på e-post etter at du har betalt.

Selvbetjening

Hos oss har du frihet til å gjøre endringer på pakken din eller funksjoner helt selv. Logg deg inn på tv2play.no med en nettleser og velg Konto. Finn informasjon her på våre hjelpesider eller spør vår chatbot som er på jobb hele døgnet om det er noe du lurer på.

Ta med deg TV 2 Play hvor du er

Du kan ta med deg TV 2 Play i hele EU og EØS. TV 2 Play er tilgjengelig på Smart TV, Android TV, Apple TV, TV-bokser, Chromecast, datamaskin, mobil og nettbrett.

TV 2 Play for hele familien

Logg inn på dine avspillingsenheter og opprett profiler slik at dere kan skille historikken mellom de ulike familiemedlemmene. Skru på foreldrekontroll for å unngå at de unge ser på noe de ikke skal.