Om abonnement på TV 2 Play

Pakker på TV 2 Play

Velg mellom pakkene Total, Favoritt eller Basis.

Få tilgang til nyheter, sport, underholdning, direktekanaler eller Disney+.

Reklame

Du kan velge om du ønsker en pakke med eller uten reklame. I pakkene med reklame vil alt innhold ha korte reklamepauser som normalt kommer før, under og etter innholdet du spiller av.

Merk at i pakkene uten reklame vil det være reklame dersom du ser på direktesendt sport eller en av våre direktekanaler da dette er en del av sendingen.

4 skjermer

4 skjermer lar dere spille av på opp til 4 skjermer samtidig innad samme husstand. Egne regler gjelder for sport.

Fram til juni 2024 får du 4 skjermer inkludert i pakkene Basis, Favoritt og Total. Etter dette kan du velge om du beholde 4 skjermer som et tilleggsprodukt eller ikke. Vi gir deg beskjed i god tid.

Betaling

Du betaler TV 2 Play med et Visa eller MasterCard fra en norsk bank.

Du betaler første beløp når du oppretter tilgang, og deretter fornyes abonnementet samme dato hver måned, fra den datoen du først opprettet tilgangen din.

Vi tilbyr også årsabonnement. Betalt for et helt år av gangen mot rabatt.

TV 2 Play i TV-pakken

Har du en TV-pakke, er det stor sannsynlighet for at du har TV 2 Play inkludert. Klikk på TV-pakken din under for å lese mer.