• Forsiden
  • Leverandører
  • Konto og abonnement
  • Bruke TV 2 Play
  • Betaling
  • Sport
  • Trøbbel
  • Innhold
  • TV 2 Nyheter
  • TV 2 Vær
  • MyGame
Sport

Fotball i de ulike pakkene til TV 2 Play

All fotball som sendes på TV 2s kanaler og plattformer, kan ses i opptak på TV 2 Play

Hvilken fotball er inkludert i sportspakkene?

Med denne pakken har du tilgang til all sport og fotball hos oss.

Inkludert er alt fra Champions League, La Liga, og all annen sport som sendes på TV 2 Play. Gjelder i Norge og EU/EØS. Se sportspakkene her

Fotball som er inkludert:

• UEFA Champions League (alle 138 kamper)
  • La Liga (alle 380 kamper)
  • Eliteserien (alle kamper)
  • OBOS-ligaen (alle kamper)
  • FIFA VM-kvalifisering
  • UEFA Nations League
  • UEFA Privatlandskamper
  • TV 2 Sport 1
  • TV 2 Sport 2
  • TV 2 Sport Premium
  • TV 2 Sport Premium 2

Med Total-pakken får du inkludert alt underholdningsinnhold, i tillegg til all sport. Denne pakken gir også tilgang til 4 skjermer og muligheter til å laste ned utvalgt innhold offline.

Et utvalg fotball er inkludert i denne pakken. Dersom du ønsker å se all fotballen TV 2 sender bør du i stedet velge TV 2 Play Total.

Fotball som er inkludert:

• FIFA VM-kvalifisering
  • UEFA Nations League
  • UEFA Privatlandskamper

Du har ikke tilgang til Sport 1 og Sport 1 med denne pakken selv om du ofte har tilgang til det som vises der. Velg i stedet kategorien Sport i appen og så det du vil se.

Vil du se fotball-VM?

Du trenger ikke en sports-pakke for å se fotball-VM. Velg mellom disse pakkene:

• TV 2 Film og serier
  • TV 2 Familie
  • TV 2 Familie og sport
  • TV 2 Total

Du kan bestille eller bytte pakke her.

Har du TV 2 Play gjennom en leverandør, og er usikker på om du kan få tilgang til fotball i din pakke?
Finn din leverandør og informasjon om ditt kundeforhold her.