Få tilgang til norsk fotball!

Du trenger tilgang til TV 2 Play for å kunne se absolutt alle kampene i Eliteserien.

Velg mellom å få tilgang til Eliteserien, Toppserien og OBOS-ligaen på TV 2 Play via kanalleverandøren din, eller direkte via TV 2.

Logoen til EliteserienLogoen til Eliteserien

Kjøp TV 2 Play via TV 2

Velg pakken Total for å få tilgang til alt på TV 2 Play, i tillegg til tilgang til Disney+.

Du finner TV 2 Play-appen på de mest brukte enhetene. Ta med med deg TV 2 Play i hele EU og EØS.

Du kan se Eliteserien på opp til 4 skjermer i samme husstand.

Få tilgang gjennom kanalleverandøren din

Er du kunde hos RiksTV eller Telia? Da velger du pakken Total for å se alle kampene i TV-boksen eller i en av TV 2 Play sine apper.

Er du i stedet kunde hos Allente, Altibox, Telenor eller Telia? Velg pakken Premium. Denne pakken inkluderer ikke Disney+.

Du kan se Eliteserien på opp til 4 skjermer i samme husstand.

Les mer om hvordan du får tilgang med din kanalleverandør:

AllenteAltibox logoAltiboxRiksTV logoRiksTVStrim logoStrimTelenorTelia

Last ned TV 2 Sport-appen!